Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

SALGET PÅ ŠKODA ENYAQ IV ER I GANG!

Flere tusen nordmenn har allerede valgt ENYAQ iV, og kanskje er dette bilen også for deg? ŠKODAs helelektriske familie-SUV er en allsidig og praktisk bil med en rekke gjennomtenkte løsninger og smarte funksjoner. Ordinært salg av bilen er nå i gang, og du kan bygge din egen ENYAQ iV eller kontakte oss direkte for en hyggelig bilprat. Velkommen skal du være!

2606_ENYAQ_CTA_Bygg_340x50.png

Når du bygger din egen ENYAQ iV kan du sende dine valg direkte til oss. Husk å velge riktig forhandler før du sender inn kontaktskjemaet på siste steg i prosessen.

 

ENYAQ

HER ER ŠKODA ENYAQ iV

Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 528* km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, og vil tilbys med 4x4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger – i kjent ŠKODA stil.

Utforsk ENYAQ iV

Produksjonen av nye ŠKODA ENYAQ iV starter mot slutten av 2020, og de første utleveringene til kunder er planlagt tidlig i 2021.

ŠKODA ENYAQ iV er bygd på Volkswagenkonsernets nye modulbaserte elbilplattform (MEB). Vi kan tilby følgende fire modeller.

ŠKODA ENYAQ iV 50
55 kWh (netto: 52 kWh) | 109 kW | bakhjulsdrift | rekkevidde inntil 340* km

ŠKODA ENYAQ iV 60
62 kWh (netto: 58 kWh) | 132 kW | bakhjulsdrift | rekkevidde inntil 409* km

ŠKODA ENYAQ iV 80
82 kWh (netto: 77 kWh) | 150 kW | bakhjulsdrift | rekkevidde inntil 528* km

ŠKODA ENYAQ iV 80X 
82 kWh (netto: 77 kWh) | 195 kW | to motorer | firehjulsdrift | rekkevidde inntil 460* km

 

 

ENYAQ

HER ER ŠKODA ENYAQ iV

Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 528* km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, og vil tilbys med 4x4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger – i kjent ŠKODA stil.

Produksjonen av nye ŠKODA ENYAQ iV starter mot slutten av 2020, og de første utleveringene til kunder er planlagt tidlig i 2021.

Inspirert av din livsstil! Dette er ŠKODA ENYAQ iV

 

ŠKODA ENYAQ iV leveres i flere designvarianter og våre interiørdesignere har brukt mye tid på samtlige detaljer slik at du skal føle deg mest mulig komfortabel under reisen. Spesifikke designelementer for hver enkelt modell finner du i hele interiøret: seter, dashbord, armlener, midtkonsoll, dørtrekk, interiørlister, belysning og gulvmatter er alle unike.

ECOSUITE - ecoSuite Design Selection tilfredsstiller selv de høyeste krav til komfort, såvel som miljøvennlige løsninger. Interiøret er trukket i et mykt cognac brun farget skinn med kontrastdetaljer i fargen stone-beige.

SUITE - Nyt et snev av luksus med Suite Design Selection. Interiøret er sydd i eksklusive materialer med mykt sort skinn for høyest mulig komfort og med kantsøm i fargen cognac brun.

LOUNGE - Det forseggjorte Lounge Design Selection interiøret med materialer av høy kvalitet møter et estetisk, moderne utseende med fokus på de eksklusive detaljene. Interiøret kombinerer skinn og mikrofiber.

LODGE - Lodge Design Selection kombinerer myke materialer og lyse farger som gjør kupéen innbydende og skaper en hyggelig atmosfære for hele familien.

LOFT - Loft Design Selection har et moderne og innbydende interiør. Den elegante og tidløse kombinasjonen av grått og svart vekker en harmonisk følelse. Familier med barn vil sette pris på holdbarheten til materialet som i tillegg er lett å holde rent.

* Elbilen ŠKODA ENYAQ iV er kun typegodkjent for utgavene iV 60 og iV 80 per 10.11.2020, derfor kan opplysninger og tekniske verdier ved bilen endres når typegodkjennelse foreligger. Oppgitt inntil-rekkevidde er basert på fabrikkdata.