Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye elektriske ENYAQ COUPÉ IV


Etter suksessen med elektriske ENYAQ iV, føyer ŠKODA nå en elegant coupé til familien. Den får også følge av en sportslig RS-utgave. Møt nye ŠKODA ENYAQ COUPÈ iV.

ENYAQ COUPÉ iV

Nye ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV leverer på alt du forventer av ŠKODA. I tillegg til et design som vekker følelser har nye ŠKODA ENYAQ COUPÈ iV alle de egenskapene som gjør bilen til et smart valg for norske kunder; Rekkevidden, plassen og teknologien! 

• Sportslige linjer og en Cw-verdi på bare 0,234
•  En rekkevidde på inntil 545 km* (WLTP)
• Rommelig for en familie på fem
• 570 liter bagasjeplass
• Tilbys med både bakhjuls- og firehjulsdrift
• Tillatt tilhengervekt er 1 200 kg


Send inn skjemaet nedenfor så holder vi deg oppdatert om denne elegante nyheten! Salget i Norge er planlagt å åpne rett over påske.

Jeg ønsker å bli kontaktet når denne bilen kommer for salg.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

ENYAQ COUPE iV Panorama

Svøpende linjer og panoramatak er standard

Et mørktonet panoramaglasstak er standard, det største i en ŠKODA noen gang. Det er tynnere enn et ordinært tak, noe som gir rikelig med plass til hodet for baksetepassasjerene. Fra B-stolpen faller taklinjen mot hekken, og flyter sammen med bakluken, som ender i en skarp avslutning.

 

ENYAQ COUPE interior

Interiør med «Design Selections»

Akkurat som SUV-utgaven, får den nye coupéen et interiør med ulike «Design Selections», hvor det benyttes naturlige og resirkulerte materialer. Utvalget inkluderer ti temapakker og utvalgte individuelle tilvalg, som gjør konfigureringen av bilen enklere. En 13-tommers sentralt plassert infotainmentskjerm og en 5,3-tommers digital cockpit er standard. Head-up display med «argumented reality» er tilgjengelig som tilvalg.

 

ENYAQ COUPE RS

Den første helelektriske RS-utgaven fra ŠKODA

Som den første helelektriske RS-modellen fra ŠKODA, kommer den med lovnader om særdeles dynamiske kjøreytelser. Kjennemerker blir de sorte detaljene, og en rød reflektorstripe i full bredde, som er typisk for RS-modellene fra ŠKODA. ENYAQ COUPÉ RS iV bruker bare 6,5 sekunder fra 0 – 100 km/t, og når en toppfart på 180 km/t (20 km/t mer enn de øvrige utgavene). Dette er også den eneste varianten som er tilgjengelig i den karakteristiske fargen «Mamba Green».

Den nye toppmodellen ENYAQ COUPÉ RS iV får en ekstra sportslig støtfanger foran, og sideskjørt i bilens farge. Videre er den utstyrt med felger med størrelse fra 19 til 21 tommer.

 

ENYAQ COUPE iV

To batteristørrelser og fire motoralternativer

Den nye coupéen blir tilgjengelig med fire motoralternativer. Utvalget starter med ENYAQ COUPÉ iV 60. Den har bakhjulsdrift, og motoren yter 132 kW (180 hk). Batteriet er på 62 kWh (58 kWh netto). ENYAQ COUPÉ iV 80 har også bakhjulsdrift, og yter 150 kW (204 hk) fra et batteri på 82 kWh (77 kWh netto).

I tillegg til det største batteriet, får ENYAQ COUPÉ iV 80x og ENYAQ COUPÉ RS iV en elmotor nummer to foran, som gir firehjulsdrift. ENYAQ COUPÉ iV 80x har en systemeffekt på 195 kW (265 hk). Toppmodellen RS har 220 kW (299 hk), og et maksimalt dreiemoment på 460 Nm.

Høyvoltsbatteriet er plassert under gulvet, og uten behov for transmisjonstunellen som sitter i fossile modeller, er den tilgjengelige plassen for baksetepassasjerene spesielt generøs i ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV.