Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

NYE KODIAQ

Til deg som elsker avstikkere - utforsk kraften i nye KODIAQ! Med mulighet for 4x4 firehjulstrekk og med høy bakkeklaring er nye KODIAQ den perfekte bilen for eventyr - også utenfor allfarvei. I KODIAQ er det plass til alle, og med fleksibel andre seterad kan du tilpasse bilen til hva som passer deg og din familie aller best.

Nye KODIAQ er verdt å prøve:
• Mulighet for inntil 2,5 tonn på hengeren

• Gedigen (bagasje)plass og god komfort for alle
• En 4,7 meter lang tøff SUV med inntil 7 seter og den nyeste teknologien
• Offroad-modus, bakkebremsassistent, nye LED-Matrix hovedlys og høy bakkeklaring sørger for gode kjøreopplevelser
• Forbedret lydsystem

Prøvekjør en ekte SUV i oppgradert versjon!


Nye ŠKODA KODIAQ 
fra kr 557.000*

 

Kontakt meg om nye KODIAQ
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

KODIAQ interior

ŠKODA er kjent for å gi passasjerene rikelig plass. Det gjelder også i den nye KODIAQ. Andre seterad kan flyttes 18 cm forover og bakover, slik at kupéen blir mer fleksibel. Setene kan deles i forholdet 60:40, og vinkelen på hver seterygg kan reguleres separat med 40:20:40.

 

KODIAQ

Jobb, familie eller fritid? Med KODIAQ trenger du ikke å velge. KODIAQ er den første bilen fra ŠKODA med syv seter. Med denne løsningen får du et bagasjeromsvolum på 270 liter. Volumet økes til 630 liter ved å legge ned den tredje seteraden. Med fem seter har bilen et grunnleggende bagasjeromsvolum på 720 liter, og øker til 2.065 liter når baksetene legges ned.