Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye KODIAQ RS

Nye KODIAQ RS er inspirert av motorsport - hjertet slår litt fortere allerede idet du låser den opp. Nå kan du oppfylle dine motorsport- drømmer - KODIAQ RS forvandler alle gjøremål til en særdeles dynamisk kjøreopplevelse. Til tross for en 2.0 TSI turboladet motor på hele 240 hk er KODIAQ RS en fornuftig og trygg SUV med 4x4 firehjulstrekk og plass til hele familien.

KODIAQs sportslige gener og dynamiske personlighet fremheves av en rekke funksjoner i RS-versjonen. Designelementer som egne støtfangere i RS-design og sorte eksteriørelementer som grill, aluminiumsfelger, speilkapper og takrails gjør KODIAQ RS til et imponerende syn på veien. Hovedlyktene er ikke bare visuelt attraktive, men også teknisk avanserte. LED og state-of-the-art Matrixteknologi er standard. Dette gir gode ytelser og høy energieffektivitet.

Dette er virkelig en elegant råtass. Opplev turboladet familieliv i nye KODIAQ RS - prøvekjør nå.


Nye ŠKODA KODIAQ RS
fra kr 783.000*

 

Kontakt meg om nye KODIAQ RS
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

KODIAQ RS

Du ser med det samme at den nye KODIAQ RS har masse krefter. Unike detaljer som sportslige støtfangere, detaljer i høyglanset sort, robuste eksosrør og 20” Sagitarius lettmetallfelger røper at dette er en råtass. Den nye KODIAQ RS er en solid kombinasjon av kraft og fart en elegant råtass. Den gir deg følelse av trygghet, samtidig som den byr på spenstige ytelser.

 

KODIAQ RS interior

Dekorative interiørelementer som blant annet kromdetaljer, ventila- sjonsgitter i sort, samt interiørlister i karbon understreker de sportslige ambisjonene til nye KODIAQ RS. De røde sømmene i kunstskinnet som dekker øvre del av instrumentpanelet, matcher sømmene i seter, armlene foran, girspakmansjett og dørtrekk.


KODIAQ RS interior

Nye KODIAQ RS har sportsseter foran med perforerte alcantara/skinn/kunstskinn setetrekk, samt multifunksjonsratt og girkule i skinn. De røde kontrastsømmene og RS-logoen er unike detaljer på denne modellen. Det sportslige interiøret rundes av med sportspedaler i rustfritt stål der gummiriller hindrer at skoene glir.