Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

OCTAVIA RS

Prøvekjør OCTAVIA RS og kjenn adrenalinet stige i den romslige familiebilen!

Eksklusivitet kommer nå i sportslig utgave. RS er unik på den måten at den kombinerer OCTAVIAs emosjonelle design og alle egenskapene til en praktisk familiebil med særdeles dynamiske kjøreopplevelser. Nyt spenningen av uttømmelige krefter og total kontroll. Disse bilene oser racing - selv stillestående.


ŠKODA OCTAVIA RS
fra kr 579.600*
 

Kontakt meg om OCTAVIA RS
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

OCTAVIA_RS_Detalj

Den romslige OCTAVIA RS kupeen er både sportslig og elegant, med bla. sportsseter trukket i stoff (kan leveres med Suedia-trekk som ekstrautstyr) med RS-logo, røde sømmer og striper i karbon finish, samt pedaler i rustfritt stål.

 

OCTAVIA_RS_Detal

Fronten er dynamisk med Matrix full-LED hovedlykter, med ribber og ramme i blank, sort finish, og med sølvfarget RS-logo og en rød “V” som står for “Victory”.

 

OCTAVIA_RS_Detaj

Hvilken OCTAVIA RS foretrekker du? OCTAVIA RS kommer både med bensinmotor - en kraftig 2,0 liters TSI-motoren med 245 hk og med flott lyd, og som ladbar hybrid med elektrisk rekkevidde på inntil 60 km.