Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

OCTAVIA

Prøvekjør den nyeste utgaven av bestselgeren vår - en praktisk familiebil, proppfull med smarte løsninger.

OCTAVIA omfavner designtrenden til merkevaren ŠKODA: en blanding av estetikk, sikkerhet og praktiske funksjoner. Kombinasjonen av tidløs estetikk og moderne teknologi i hver detalj gjør OCTAVIA til et flott skue. Og når øynene har sett seg mette, kan fornuften la seg begeistre.

ŠKODA OCTAVIA stasjonsvogn
fra kr 368.900*

Kontakt meg om OCTAVIA
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

 

OCTAVIA Stv interior

Romslig interiør og gode seter er viktig for at kjøreturen skal bli behagelig. ŠKODA OCTAVIA stasjonsvogn tilbyr mange muligheter til å øke komforten. I tillegg til elektrisk justering av forsetene og adaptivt understell med ulike moduser for komfortabel, sportslig og normal kjøring, kan du få oppvarmet ratt, som gjør det enda mer behagelig å kjøre om vinteren.

OCTAVIA Stv

OCTAVIA har blant annet større innvendig plass, større bagasjerom, mer standardutstyr, nytt interiør, nytt sikkerhetsutstyr, nye assistentsystemer, og nye felger enn sin forgjenger. Men konseptet er det samme som før - en praktisk familiebil, proppfull med smarte løsninger.

Seks grunner til å velge OCTAVIA stasjonsvogn:
- God plass til hele familien
- En moderne kupé
- Bransjeledende sikkerhet
- Enestående komfort
- Unik design
- Økonomisk i bruk