Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

SUPERB SCOUT

Prøvekjør SUPERB SCOUT - den røffe plassmesteren med 4x4! Kraftige motorer, firehjulsdrift og offroad modus gjør at du alltid er beredt, uansett føre og vær.

ŠKODA SUPERB SCOUT er utstyrt med utvendig plastbeskyttelse og høyere bakkeklaring. Innvendig kan du nyte absolutt komfort kombinert med enorm plass og høy opplevd kvalitet.

 

ŠKODA SUPERB SCOUT 
fra kr 643.200*

 

Kontakt meg om SUPERB SCOUT
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

Superb Scout

SUPERB SCOUT er perfekt for deg med en aktiv livsstil. Modellen leveres med ekstra robuste, kraftige motorer, samt firehjulsdrift og offroad-modus som standard. SUPERB SCOUT leveres med 4x4 firehjulstrekk som standard og er perfekt til kjøring på løst dekke.

Superb Scout

Det er ikke vanskelig å se at SUPERB SCOUT er en bil som går sine egne veier. Den romselige kupeen holder høy kvalitet og leveres med mye utstyr, bl.a multifinksjonratt i skinn, Maxi DOT fargeskjerm og setevarme i forsetene.