Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

SUPERB

Prøvekjør SUPERB - plassmesteren med hele 660 liter bagasjerom! Opplev høy komfort og mange praktiske løsninger for hele familien.

I SUPERB er kvalitet standardutstyr. Hver detalj i interiøret har blitt designet for å gjøre kjøringen komfortabel. Du vil sette pris på følelsen av luksus med attraktiv dekor, setetrekk, kromdetaljer og LED-lys som omgir deg i hele kupeen. SUPERB har et stort utvalg av utstyr som skjemmer bort alle i bilen.

ŠKODA SUPERB
fra kr 504.194*

 

Kontakt meg om SUPERB
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

SUPERB_Stv_Detal

Kupeen til SUPERB er romslig . Det betyr høy komfort for hele familien og nok plass til praktiske løsninger. Med Virtual Cockpit har du full oversikt mens du kjører - følg med på navigasjon og telefon på en 10,25” skjerm. Velger du panorama soltak på din SUPERB får du inntrykket av enda større plass.

 

SUPERB_Stv_Detalj

Bagasjerommet har en kapasitet på opptil 660 liter og kan økes til 1.950 liter med baksetene felt ned. SUPERB er full av Simply-Clever løsninger - kombiner med lasteholdere og dra på tur.